Birou manager gorun

Cod Produs: BMG1461.

Produsul nu exista pe stoc. Se executa la comanda in 7 - 14 zile. Executam orice dimensiune, model sau culoare de mobilier de birou.

  • birou-manager-gorun
  • birou-manager-gorun-spate
  • birou-manager-gorun-dimensiuni

Informatii suplimentare despre Birou manager gorun

Birou manager gorun in forma de L cu dimensiunile de gabarit 2000×1700 mm realizat din pal melaminat de 36 mm integral de culoare alb perlat si stejar 708.
Componenta birou manager gorun:

  • birou de lucru 1800x800xh=750 mm,
  • extensie birou 1600x500xh=714 mm.

Birou manager gorun este genul de birou managerial care nu trebuie sa epateze si sa impresioneze prin opulenta. Prin simplitatea sa pura, este extrem de dorit si apreciat. Mesajul pe care il transmite este de seriozitate, ordine, perfecta organizare si respect pentru interlocutor/partenerul de afaceri. Bineinteles, bunul gust al utilizatorului isi poate spune cuvantul si poate face ca acest birou manager gorun sa iasa in evidenta si mai mult.

Acest punct de lucru este perfect pentru oricine cauta un birou managerial serios, echilibrat din punct de vedere al design-ului, care transmite un sentiment de mediu familiar. Nuanta pe care o folosim in constructia acestui tip de birou contribuie si ea la tabloul complet pe care il creeaza acest birou.

Vrei mai multe detalii ? Contacteaza-ne telefonic la 0722.327.743 sau online prin formularul de contact.